Jaarmarktcafé

2020: GEEN JAARMARKTCAFE

Door de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk u te ontvangen in ons gezellige jaarmarktcafé. 

Het jaarmarktcafé: de ontmoetingsplaats!

Iedereen is van harte welkom in het jaarmarktcafé in de school (H. Ghyselenstraat). Jos Vandewalle, Michel Kiekens en Peter Devaddere en hun team verwachten weer een massa volk!

Van ’s morgen 7 uur tot na middernacht valt er heel wat te beleven in het jaarmarktcafé…

Ontbijt voor medewerkers, juryleden & marktkramers (07-10 u.)

De jaarmarktmedewerkers kom je al 5 uur ’s morgens tegen, in het centrum van Lennik.  Ook de marktkramers zijn vroege vogels.Tussen 06 en 08 u. verwennen hen met een heerlijk ontbijt.

Vanaf 08 u. verwachten wij ook de juryleden van de verschillende wedstrijden. Nog vóór ze aan het werk gaan genieten ze van een uitgebreid ontbijt.

Het café: centraal trefpunt voor alle bezoekers!

Tussendoor eens halt houden, en genieten van een hete soep of een frisse pint: in het jaarmarktcafé ben je aan het juiste adres!  In onze verwarmde, gezellig aangeklede tent is het genieten.

Proeverij van streekproducten (9-17 u.)

Ons Pajottenland is rijk aan streekgebonden producten. Een aantal producenten stelt in het jaarmarktcafé zijn producten voor: er wordt duchtig geproefd en gekocht!

Kom zeker kennismaken met al dat lekkers van eigen bodem!

Sinterklaas en Piet zijn er ook! (10-13 u.)

Sinterklaas is traditiegetrouw een vaste caféklant op de jaarmarkt! Hij krijgt een bijzondere plaats, waar hij de kinderen ontvangt en hen verrast met een attentie. Kinderen mogen Hem daar alvast hun verlanglijstje overhandigen!

Tentoonstelling & wedstrijd veldvruchten
(9-14 u.)

Lennik ligt midden een agrarisch gebied; de omliggende velden geven elk jaar hun rijke oogst aan veldvruchten. Het is logisch dat deze ook tentoongesteld worden op onze jaarmarkt.

Dit jaar is er eveneens een kampioenschap voor de zwaarste biet!

Jaarmarktbuffet (12-16 u.)

Buffet met HESP AAN ‘T SPIT.

Het buffet is er voor alle bezoekers, onze ereleden en medewerkers!

Blues café dansant (20-… u.)

En we raken niet uitgefeest: ’s avonds nodigen THE BLUE CHEVY’S iedereen uit de beentjes los te swingen! Ambiance verzekerd!

Waarschijnlijk de meest geschikte place-to-be in Lennik op jaarmarktavond!