Jaarmarktcafé

Het jaarmarktcafé: de ontmoetingsplaats!

Iedereen is van harte welkom in het jaarmarktcafé in zaal ACADEMIE. (H. Ghyselenstraat).

Van ’s morgen 7 uur tot na middernacht valt er heel wat te beleven in het jaarmarktcafé…

Ontbijt voor medewerkers, juryleden & marktkramers (07-10 u.)

De jaarmarktmedewerkers kom je al 5 uur ’s morgens tegen, in het centrum van Lennik.  Ook de marktkramers zijn vroege vogels. Tussen 06 en 08 u. verwennen hen met een heerlijk ontbijt.

Vanaf 08 u. verwachten wij ook de juryleden van de verschillende wedstrijden. Nog vóór ze aan het werk gaan genieten ze van een uitgebreid ontbijt.

DE ACADEMIE PETER BENOIT…FREE PODIUM

De leerlingen van de academie spelen vanaf 10.30 uur…  Free podium voor alle leerlingen die iets wensen te brengen in het jaarmarktcafé.

Het café: centraal trefpunt voor alle bezoekers!

Tussendoor eens halt houden, en genieten van een hete soep of een frisse pint: in het jaarmarktcafé ben je aan het juiste adres!  In onze verwarmde, gezellig aangeklede feestzaal van de school in de H. Ghyselenstraat is het genieten.

Proeverij van streekproducten (9-17 u.)

De streekproductenbeurs en proeverij gaat door in ZAAL ONS HUIS (op de markt van Lennik)
Ons Pajottenland is rijk aan streekgebonden producten. Een aantal producenten stelt in  zijn producten voor: er wordt duchtig geproefd en gekocht!

Kom zeker kennismaken met al dat lekkers van eigen bodem!

Sinterklaas en Piet zijn er ook! (10-13 u.)

Sinterklaas is traditiegetrouw een vaste klant op de jaarmarkt! Hij krijgt een bijzondere plaats, waar hij de kinderen ontvangt en hen verrast met een attentie. Kinderen mogen Hem daar alvast hun verlanglijstje overhandigen!

Dit jaar is de Sint te vinden in de PRAATCAFÉ ‘T STEENTJE (H. Ghyselenstraat 7).

Klik HIER om de tekening oor de INKLEURWEDSTRIID te downloaden. Je kan je werk deponeren in de Sint-brievenbus in de voortuin van de Dekenij (Masiusplein). Op de jaarmarkt zal de Sint de winnaars een mooi cadeau schenken!

Tussen 11 en 12 u. is er ook een ZWARTENPIETENDISCO.

Jaarmarktbuffet (12-16 u.)

Buffet met HESP AAN ‘T SPIT.

Het buffet is er voor  onze ereleden, juryleden en medewerkers! Na het werk op de jaarmarkt kunnen ze genieten van een verwarmend buffet.

OOK BEZOEKERS KUNNEN EEN HESPENSCHOTEL AANKOPEN EN IN HET JAARMARKT CAFE OPETEN.

Blues café dansant (20-… u.)

GUTBUCKET is een blues trio dat bestaat uit Remko Van Damme ( ook wel gekend als Black Label ) Gitaar, National steel , Lapsteel en mondharmonica – Michael Trompeneers Drums, piano en Rik Lenaerts Contra en bas.

Uit een blues arsenaal putten doen ze niet, alle nummers zijn originals maar herkenbaar zijn ze wel!

Meer info: Gutbucket